Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2011 23:21 - ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ ОТ СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ИСКАТ СРЕЩА С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Автор: ssi Категория: Други   
Прочетен: 2915 Коментари: 1 Гласове:
1



ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ ОТ СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ИСКАТ СРЕЩА С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

 

 

ССИ иска държавата да даде приоритет на проектите с европейско финансиране в Северозападна България.

 

С оглед на необходимостта от сближаване на жизнения стандарт в отделните региони на страната, държавата трябва да даде определен приоритет на разработването и осъществяването на проекти с европейско финансиране в Северозападна България.

 

 

След врачанските предприемачи и видинлии поискаха среща с главния прокурор – г-н Борис Велчев.

 

Размахът на административния произвол и политическия натиск над предприемачите във Видин провокира у тях напрежение. Представителите на малките и средните предприятия вече изчерпват търпението си и са все по-склонни на по-крайни, протестни действия. На срещата с предприемачите беше пряко завявено, че те са готови да блокират пътища, държавни институции и граничните пунктове. Видинлии се присъединиха към искането на врачанските предприемачи, които поискаха среща с Главния прокурор.

 

ССИ иска оставката на вицепремиера Цветан Цветанов и на шефа на НАП – Красимир Стефанов

 

От ССИ многократно е заявявано, че министър председателят Борисов прави в момента това, което е правил и през 90-те години – събирал е оборотите на предприемачите. Разликата е единствено в имената на трибуквените организации, с които е правил това. През 90-те години това е СИК, днес това са примерно НАП и МВР. Под личния надзор на Бойко Борисов, данъчната администрация извършва систематичен и преднамерен тормоз над малките, средните и микро- предприятията.

 

Без преувеличение може да се каже, че от ССИ са идентифицирали йерархична структура, която някои биха нарекли ОПГ, други – ООД, която от една страна постоянно репресира малките и средните предприятия, а от друга – отваря „чадър“ над подбрани миропомазани фирми. Въпросната йерархична структура се ръководи от министър председателя. В нея репресивните функции са поети от вицепремиера Цветанов, който използува шефа на НАП като „кухненска ръкавица“, за да не се опари по време на  постоянните наказателни акции.

 

От най-различни източници се разбира, че шефът на НАП - Красимир Стефанов под инструктажа и патронажа на Цветанов „отваря чадър“ над определени фирми. Едновременно с това, той пропуска да събере милиони ДДС от фирми и физически лица, които са публично известни. Успоредно с това г-н Красимир Стефанов прикрива фактите около придобитите по съмнителен начин апартаменти на вицепремиера Цветанов, за които има твърдения, че дори са придобити по престъпен способ.

 

Освен това, Красимир Стефанов е генератор на обществено опасни идеи, лансирани като антикризисни мерки. Негово е направеното през април 2010 г. предложение за изземване на едногодишните вноски на гражданите във ВСИЧКИ частни пенсионни фондове – не само професионални, но и универсални.

 

Нечистата му роля при прикриването на закононарушенията на Цветан Цветанов и готовността, с която участва в прекършването на гръбнака на икономиката ни дава основание да смятаме оставката на г-н Красимир Стефанов за реална антикризисна мярка. Доколкото страната се намира в навечерието на икономическа катастрофа, оставката на вицепремиера Цветанов е още по-наложителна антикризисна мярка.

 

 

ССИ е готов да подкрепи ефективни протестни действия на съдиите в Бъэлгария.

 

ССИ следи с огромно внимание развоя на кризата в съдебната система и достойната позиция, заета от Съюза на съдиите. Ако съдиите в България решат да предприемат ефективни протестни действия, Съюзът за стопанска инициатива ще ги подкрепи.





Гласувай:
1



1. анонимен - От едно котило...
07.08.2011 11:32
Понеже усещам,че сте интелигентни момчета и момичета имам желанието леко да Ви открехна в "некои" вътрешни работи.
Алексейчо Петров е завършил средното милиционирско училище в гр.Пазарджик в което няма нищо лошо.
В последствие е баретка и командир на отряд в спец.подразделение на МВР.
Това подразделение бива разтурено по ред съображения и доста от тия баретки са от добрите,но има и някои ,които скачат от другата страна на барикадата.В неговия отряд беше и Златко Баретата/Гурковче от нашия край приятел/.
Алексей както си е бил барета/старшина/ само за няколко години завършва икономика после прави докторат и става доцент в УНСС. Обикновенно за такова развитие трябват двадесетина години,куп публикации в специализирани икономически издания наши и чужди,а също и поне написани/може и в съавторство/ поне 3-4 книги в областта на икономиката.
Значи продължавам нататък.Този Алексейчо е предложен от старшина да бъде произведен офицер и да бъде назначен на работа в НСС/Национална Служба за Сигурност сега обединена с други и се нарича ДАНС/от гл.прокурор през 2000г. боксьора Никола Филчев.Заповедта я подписва тогавашния шеф на НСС от кабинета Костов Атанас Атанасов,макар и да съм от "ЦСКА" тук Костов нямя никаква вина,както и Станишев по късно в годините.
Така започва кариерата му на офицер под прикритие.Лошо няма.Лошото следва след това назначение.
Значи Петров за 2008 година има обявени доходи от 3 500 000 лева от три консултации на големи чужди фирми.
Ами той бил голям икономист бе .Направо е върха.На месец средно му идва по 300 бона.За такива "консултации" и американските икономисти като Ран и Ът ще му завидят на тоз фатмак.Да не говорим за охранителни и застрахователни биячески организации кадето се е праскал.
Сори майна ,но стига такива кратуни да скячат я за Президенти я за Премиери.

Първо :
Когато си под прикритие и си на служба в "белите държави" всичко спечелено се предава или на съответната служба/в Щтатите на ФБР/ или в републиканския бюджет.Такъв филм няма да си на заплата в ДАНС ,да печелиш и да щракаш с пръсти.

За мен Алексей Петров не е бил офицер под прикритие на НСС/ДАНС/ сред лошите ,а е бил БАНДИТ под прикритие в НСС/ДАНС/.

Второ :
Той говори все за екипнос и,че видите ли имал умението да прави екипи и да работи в екип...да,ама не.
В ДАНС това момченце беше се така "разпищовило",че имаше случай да влезе в кабинет на Директор по направление в ДАНС и да го набие без никой да му каже две.Е това му е екипността майна...

Трето:
Икономиката я разбира,колкото и Бойко от Банкя я разбира.Все пак има място за спор тук точно
Шеф е на съюза за стопанска инициатива благодарение не на икономическите си познания ,а поради внедряването му там и ползвайки методите на "патлака".

Сори майна ,но стига такива кратуни да скячат я за Президенти я за Премиери.
Не желая на моите деца/даскалчета още/ да са им изпълнителна власт или президенти такива каратисти,джудисти,боксьорчета и простаци.

Лек и успешен ден Ви желая !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssi
Категория: Други
Прочетен: 1568659
Постинги: 141
Коментари: 355
Гласове: 2148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930