Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2012 17:16 - Явор Джиджев е новият председател на ССИ.
Автор: ssi Категория: Други   
Прочетен: 2354 Коментари: 0 Гласове:
1




СЪЮЗЪТ ЗА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА ОСТАВА ОСТРО КРИТИЧЕН КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО
 

ЯВОР ДЖИДЖЕВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ССИ
 

Днес 28 януари се проведе Общо събрание на Съюза за стопанска инициатива. На събранието беше анализиран периода в дейността на Съюза от 2007 до 2012 г. , състоянието на малките и средните предприятия в страната и политиката на правителството в сферата на социалния диалог. Беше взето решение за продължаване на работата на Съюза за намаляване на лихвените нива по кредитиране , давани от търговските банки. ССИ ще продължи борбата си срещу държавната пропаганда, водеща до ограбване на държавния бюджет – над 2 милиарда годишно и ССИ ще работи за законодателно уреждане на кооперативното кредитиране, популярните банки и взаимоспомагателните каси. Общото събрание упълномощи ръководството на Съюза да започне създаване на финансови инструменти в подкрепа на малките, средни и микропредприятия. ССИ осъжда политиката на правителството в сферата на социалния диалог, оценявайки я като ликвидаторска и противоречаща на елементарната логика на индустриалните отношения.(прилагаме файл с решенията)
 

Общото събрание избра за председател на Управителния съвет на ССИ Явор Тодоров Джиджев. За членове на УС са избрани: Георги Ботев Ботев (Казанлък), Момчил Ценов Кръстев (София), Илия Савов Илиев (Българска асоциация на консултантските фирми в железопътното строителство), Спас Атанасов (Браншова камара на таксиметровите водачи и превозвачи), Атанас Стефанов Атанасов (Велико Търново), Данаил Цветков Грънчев (Асоциация „Български пипер”), Мая Богданова Антова (Враца) , Николай Стефанов Шевкенов (Сливен), Манол Александров Иванов (София), Явор Тодоров Джиджев (София), Мишо Любенов Настев (Асоциация на геодезическите фирми), Валентин Георгиев Стоянов (Велико Търново), Николай Леонтие Леонтиев (София) .
 

Проф. Нансен Бехар беше избран за почетен председател на Консултативния съвет на Съюза за стопанска инициатива.
 

Досегашният председател д-р Теодор Данаилов Дечев мотивира пред Общото събрание оставката си от председателския пост и Управителния съвет на Съюза с включването си в политическия живот като председател на Инициативния комитет за учредяване на „Свободен народ” – нова независима опозиционна социалдемократическа партия. Общото събрание избра Теодор Дечев за почетен председател на Съюза.
 

 

За допълнителна информация:

0882 333 236

ss.igeorgieva@gmail.com




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssi
Категория: Други
Прочетен: 1567214
Постинги: 141
Коментари: 355
Гласове: 2148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930