Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2010 21:36 - Протестно писмо от д-р Аднан Лидиянов до издателите и редакторите на вестниците "Телеграф" и "Монитор".
Автор: ssi Категория: Други   
Прочетен: 1517 Коментари: 0 Гласове:
0



 

На вниманието на

Владимир Йончев

гл. редактор на в. Телеграф;

 

Петя Бахарова

отговорен редактор на в. Монитор;

 

Тодор Варчев

отговорен редактор на в. Монитор;

копие

 

до Ирена Кръстева

управител на в. Телеграф

и председ. на редакционния съвет на в. Монитор

 

Уважаеми,

Използвайки случая ви желая здраве и ползотворна работа.

През последните десетина години моето име е свързано със Съюза за стопанска инициатива (ССИ). Първоначално - като член на Консултативния съвет и председател на Комисията по данъчната политика, а от последния конгрес и като член на Управителния Съвет.

В Консултативния съвет, както в гореспоменатата комисия, имах честта да участвам в научни разработки, формулиране на политики и дискусии по национално значими въпроси, засягащи икономиката, бизнес климата, науката, образованието и т.н. Не по-малка чест имам от това, че именно в това средище са участвали небезизвестните проф. Бехар – председател на КС, националния омбудсман Гиньо Ганев, покойният гл. прокурор Иван Татарчев, ген. майор лейтенант Стоян Андреев, о.з. ген. Борис Вакавлиев, министър Минчо Коралски, и многобройни представители на академичната общност – професори и доценти, от които: Еньо Савов, Йордан Близнаков, Георги Мишев, Румен Брусарски, Любен Стефанов, Маргарита Атанасова и други колеги – пропускам имената им за краткост.

В качеството си на член на експертните комисии към НСТС трябва да подчертая, че почти всеки път, когато отразяват моята позиция, медиите свързват името ми със ССИ.

Изхождайки от гореизложеното бихте могли да разберете какви щети ще понеса от поместените публикации на страниците на Вашите издания, които представят Съюза като пералня на престъпен капитал и като куха структура.

За съжаление през последните години отдаваме малко значение на правата на човека и доброто му име. За човек като мен, който не притежава нищо друго, освен личното си достойнство и доброто си име, това е всичко. Затова не допускам, че ще ми отнемете правото на отговор, който следва да бъде адекватен и незабавно публикуван в същите издания.

Липсата на реакция от Ваша страна, би било еднозначно с това, че Вие ме насърчавате да потърся правата си по всички други законови начини.

 

Д-р Аднан Лидиянов

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssi
Категория: Други
Прочетен: 1564716
Постинги: 141
Коментари: 355
Гласове: 2148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031