Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2008 21:48 - „ВИНЗАВОД” АД – АСЕНОВГРАД Е НОСИТЕЛЯТ НА НАГРАДАТА НА СЪЮЗА ЗА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА (ССИ) ЗА РАБОТОДАТЕЛ С ДЪЛГОГОДИШНА, СИСТЕМНА РАБОТА ПО ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРА
Автор: ssi Категория: Други   
Прочетен: 4232 Коментари: 0 Гласове:
0



„ВИНЗАВОД” АД – АСЕНОВГРАД Е НОСИТЕЛЯТ НА НАГРАДАТА НА СЪЮЗА ЗА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА (ССИ) ЗА РАБОТОДАТЕЛ С ДЪЛГОГОДИШНА, СИСТЕМНА РАБОТА ПО ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

 

Заместник-председателите на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) Теодор Дечев и Христо Гагов, връчиха първите почетни призове, учредени от работодателската организация, като признание за коректност и грижа за безопасността и здравето на работещите.

Първият плакет и  почетна грамота са с адрес „Винзавод” АД – Асеновград. Официалната церемония стана на 24 юни 2008 г. с участието на мениджърския екип на дружеството.

image

Мениджърският екип на "Винзавод" АД по време на връчване на наградите - в средата са инж. Йордан Стефанов (изпълнителен директор), Христо Гагов (ССИ) и Валентина Каменова (главен счетоводител).

 Призовете подчертават високата оценка на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) към работодателя „Винзавод” АД - Асеновград за системна и резултатна дейност за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. 

image

От ляво на дясно: Марина Миланова, Теодор Дечев и инж. Атанас Чернаев


Оценката на ССИ за двете дружества е съобразена и с мнението и резултатите от проверките на местната „Инспекция по труда” с директор инж. Атанас Чернаев.

image

image

Към богатата витрина с награди на "Винпром" АД - Асеновград беше добавена и награда за безопасни и здравословни условия на труд.

„За нашата организация грижата за здравето на работещите, която работодателите проявяват, заслужава  специално внимание. За пръв път връчваме този плакет и почетна грамота, при това на дружество, което е наш член.” - подчертава Теодор Дечев. – Темата за безопасните условия на труд е една от най-важните за Съюза.

Христо Гагов, заместник - председател на ССИ връчи плакета на Съюза за стопанска инициатива на инж. Йордан Стефанов, изпълнителен директор на Винзавода в Асеновград. 

image

image

Почетната грамота прие главната счетоводителка на предприятието Валентина Каменова, която получи   наградата  от  заместник - председателя на ССИ Теодор Дечев. Той пожела на екипа на цялото дружество все така отговорно да спазва правилата на законодателството за безопасни условия на труд.

image

image

От името на целия мениджърски екип на дружеството благодари инж. Йордан Стефанов. Той подчертава, че жестът на Съюза за стопанска инициатива е изключително важен за него, защото „държа хората тук да са спокойни за здравето и заплатите си”.

image

Инж. Йордан Стефанов ("Винзавод" АД - Асеновград) приема поздравленията на инж. Атанас Чернаев (Областна инспекция по труда).

Марина Миланова, председател на Съвета на директорите на „Животозастрахователен институт”  АД подари на инж. Йордан Стефанов и Валентина Каменова две рискови застраховки живот на стойност по 15 хил. лв.

image

Марина Миланова, председател на Съвета на директорите на „Животозастрахователен институт”  АД




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssi
Категория: Други
Прочетен: 1567410
Постинги: 141
Коментари: 355
Гласове: 2148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930