Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2008 17:01 - НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ "ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ - 2007"
Автор: ssi Категория: Други   
Прочетен: 17436 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 12.05.2008 22:51



                                                                                             

НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ „ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ - 2007”

 

И тази година, официалната церемония по връчване на Националните призове “Човешки ресурси – 2007”, беше съпроводена с благотворителен бал – концерт в помощ на домовете за социални услуги с наградени директори. Церемонията беше предавана пряко по „БАЛКАН – Българска телевизия”. Награждаването беше под патронажа на министъра на труда и социалната политика г-жа Емилия Масларова и на  министъра на отбраната г-н Веселин Близнаков.

 

Присъстващите на церемонията бяха посрещнати първоначално с изпълнението на възпитаниците на Музикалното училище “Любомир Пипков” - трио “Аполо” в състав: Иван Кероковски –пиано; Филип Филипов – цигулка; Георги Христов – виончело. Те оставиха отлично впечатление с изпълнението си на концерт – ІІ и ІІІ част от Лудвиг ван Бетовен и танго от Пиацола.

 

Приветствия поднесоха министър Емилия Масларова и заместник министър Спас Панчев от името на министър Веселин Близнаков.

image

image

image

С встъпителни думи към наградените за 2007 г. се обърна ст.н.с. д-р Ганчо Попов – Председател на фондация “Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, издател и главен редактор на списание ”Човешки ресурси”.

image

 

Началото на ежегодното присъждане на Национален приз “Човешки ресурси” е поставено през 2005 г. Призът “Човешки ресурси” се присъжда от Управителния съвет на фондация “Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” и редколегията на списание ”Човешки ресурси”. Решение за награждаване се взема  на основата на информацията от проведената анкета и обсъждане предложенията за номинация.

 

Националният Приз “Човешки ресурси – 2007” беще присъден в 11 категории за личен принос в ефективното управление на най-ценния капитал – човешките ресурси.

 

1. Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Мениджър на фирма” беше присъден на г-жа Емилия Котева – председател на кооперация “Христо Ников”.

image

2.      Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Мениджър Човешки ресурси” беше присъден на г-н Красимир Орловски – ръководител на направление “Човешки ресурси”при КЦМ АД.

image

3.      Национален Приз “Човешки ресурси- 2007” за “Млад мениджър човешки ресурси” беше присъден на г-жа Христина Владимирова - Директор  “Човешки ресурси” в “Геотехмин ООД”.

image

4.      Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Ръководител на работодателска организация” беше присъден на г-н Теодор Дечев, заместник председател на Съюза за стопанска инициатива (ССИ).

image

Призът на първите четирима наградени беше връчен от г-жа Емилия Масларова, министър на труда и социалната политика.

5.  Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Директор на висше учебно заведение” беше присъден на г-н Александър Пожарлиев, директор на Училище по мениджмънт към  Нов Български университет.      

Призът беше връчен от ст.н.с. д-р Ганчо Попов

image

6.  Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Мениджър  на Агенция по подбор на персонала” беше присъден на г-жа Надя Василева, управляващ директор на „Менпауър – България”.

      Призът беше връчен от г-н Дикран Тебеян, заместник председател на Българска стопанска камара.

7.  Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Медия”  беше присъден на г-н Петър Манджуков, собственик на „Балкан Българска телевизия”.

 Призът беше връчен от ст.н.с. д-р Ганчо Попов.

image

image

8.  Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Директор на социален дом за възрастни” беше присъден на г-жа Пенка Ганарева – директор на Дом за стари хора с отделение за лежащи №3 – гр.Казанлък .

9.  Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Директор на социален дом деца и младежи” беше присъден на г-жа Весела Соколова, директор на „Дом за деца лишени от родителски грижи” кв. Драгалевци.

10. Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Директор на дирекция Социални дейности в община” беше присъден  на г-жа  Мина Владимирова, директор на дирекция “Социални дейности” в Столична община.

Призовете на наградените директори на социални домове и на “Директор на дирекция Социални дейности в община” бяха връчени от г-жа Нина Мирчева – директор на дирекция „Корпоративни комуникации” - представител на основния спонсор на церемонията „М – тел”.

11. Национален Приз “Човешки ресурси – 2007” за “Цялостен принос в управлението на човешките ресурси” беше присъден на проф.Димитър Шопов.

Призът беше връчва от ст.н.с. д-р Ганчо Попов.

 

 Основен спонсор на церемонията по награждаването беше „М-Тел”. Тази година най-голямото мобилно семейство в страната обяви, че е посрещнало своя петмилионен абонат.

 

Също така подкрепа за благотворителния бал - концерт и за даренията за наградените социални домове, оказаха следните компании и предприятия:

- КЦМ  2000 Груп. Безспорен лидер в производството на цветни и благородни метали в югоизточна Европа и Черноморския регион. Работи активно за екологосъобразното им утвърждаване като ефективни пазарни продукти.

- “Жоси “ООД. Фирмата е с утвърдени позиции в областта на млекопреработка и млекопроизводство. Предприятието е сертифицирано за износ в Европейския съюз, САЩ, Канада и други.

- Кооперация “Христо Ников”, която вече 61 години е на пазара. Произвежда три групи захарни изделия: производство на сухи пасти, вафли и бисквити. Спечелила е приза “Благодетел на годината”

- “Морски свят” ООД предлагаща на пазара морски дарове на достъпни цени.

- “Пен д`ор”, която 10 години предлага на пазара хлебни и сладкарски продукти с неподражаем вкус, аромат,  свежест и винаги с високо качество.

- “БББ Груп” АД – произвежда едни от най-добрите натурални сокове в страната

- Винарска фирма “ Едуардо Миролио”. Винарната  е разположена в района на село Еленово – на 15 км от гр.Нова Загора, заобиколена от лозови масиви от елитен френски посадъчен материал. Тази година вина с тази марка бяха високо оценени на международното изложение на вина в Лондон.

- Jimmy `s е от няколко години на българския пазар. Известна с вкусните си и с доказани качества сладоледени изделия.

- “Данон Сердика”. Лидер на българския пазар на свежи млечни продукти.

- „Нестле България” АД . Фирмата е част от Нестле Групата – най-голямата компания, производител на шоколадови и захарни продукти, детски храни и др.

- “Шерита М” – предоставяща професионалнво почистване, ескстериорно и интериорно озеленяване и аранжиране на цветя.

- Фирма “Винпром Пещера” АД – Една от най-престижните фирми - български винопроизводители.  Тяхната  Стралджанска мускатова отлежала ракия” - първата мускатова ракия, създадена в България, с множество награди, сред които Златен медал от Винария 2007, Златен медал от международното винено изложение Мундус Вини в Германия 2006, Медал за модерен дизайн от Международните награди за дизайн на вина и спиртни напитки в Лондон 2005 г. Всички тези отличия безспорно я правят Златната ракия на България!"

- ”Бутилираща Компания - Горна Баня” е дружество, създадено през 1997 с предмет на дейност бутилиране и търговия с натурална и газирана минерална вода, безалкохолни напитки и натурални сокове. През последните години „БК-Горна Баня” е лидер на пазара на минералните води в България.

- Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД е компанията, която бутилира и дистрибутира продуктите на Кока-Кола за България. Тя е част от групата Кока-Кола Хeленик. За Кока-Кола ХБК България работят повече от 1200 българи.

- „Дипломат бизнес груп”. Холдингова структура, в която влизат: „Рикошет” ЕООД – фирма за дистрибуция на черна и бяла техника, собственик на търговската марка за черна и бяла техника Diplomat; Четири звездният хотел Diplomat Plaza; Фондация Дипломат Балкански Център.

- „Брод и компания” ООД, Произвежда трикотаж и конфекция за възрастни. Работи основно за Европейския пазар и е наложена марка в Европа.

            

Балът беше открит с изпълненията на възпитаниците на клуба по спортни танци “Амарад М” с треньор Деяна Добрева. След тях, своето изкуство представиха възпитаниците на Националното училище за танцово изкуство с музикален  ръководител Петя Александрова. Те изпълниха „Тракийски танц” - хореография на проф. Кирил Дженев и музика на Тодор Пращанев. Група младежи от социален учебно-професионален център “Княз Борис І” – София поздравиха всички с две изпълнения.:

- Песента “Огнени коне” – изпълнена от Фиданка Филипова и Иван Станев.

- Танц по музика на Руслана, изпълнен от Фиданка, Иван, Камелия, Цвети и Габриела.

Танцовият състав към читалище “Светлина” с художествен ръководител Георги Панков, изпълни „Джиновско хоро”.

На бала пяха и Георги Данчев и Лазар Кисьов, възпитаници на Националната академия “Панчо Владигеров”, катедра “Поп и джаз музика” с музикален педагог Алис Боварян.

Последва ново изпълнение на възпитаниците на  Националното училище за танцово изкуство – „Пловдивски кокони” – хореография на проф. Кирил Дженев и музика на Николай Стойков.

 

По време на бала бяха избрани Мис “Човешки ресурси – 2007”,  и две нейни подгласнички” Те бяха определени от комисия в състав : Петър Цанев – мениджър на “Олвакс Интернешънъл”ООД; доц.д-р Нако Стефанов; Янко Кънев – управител на СД „Интелсофт”. Сред спонсорите на Мис „Човешки ресурси - 2007” бяха членовете на ССИ – Агенцията за подбор и развитие на човешки ресурси „Омека” ООД със собственик и управител Владислава Маринова и Българска национална браншова камара „Охранители и детективи” с председател г-н Живко Чакракчиев.

image

image


Снимки:
 
EMAX STUDIO
http://www.emax-studio.com
+359 896 820 600; +359 878 820 600



Тагове:   награди,   национални,


Гласувай:
0



1. анонимен - относно наградата човещки ресурси /2007
09.02.2008 19:39
Въз основа на какво е наградена г-жа Емилия Котева след като съсипа предприятието разпродаде машините не ни изплаща заплатите на време управлява еднолично кооперацията и няма легитимен управителен съвет ,а също се води дело дали и тя е легитимна.
цитирай
2. анонимен - относно г-жа Емилия Котева
02.03.2008 21:32
Г-жо Котева,защо преди да приемете наградата не се замислихте дали въобще имате право на нея. Как имахте наглосата да я вземете след като сте на ясно че не само съсипахте предприатието Х. Ников а най- безкруполно го окрадохте. А вие г-жо Масларова следващия път се поинтересувайте кого награждавате и има ли за какво.
цитирай
3. анонимен - г-жа Емилия Котева
02.03.2008 21:41
A za kakfo nagradixte г-жа Емилия Котева ? I kakfo e napravila 4e q nagrajdavate qvno nagradata e che sasipa
predpriqtieto Х. Ников . Za koeto e sigurno ste mnogo shtastliva г-жо Котева !? No dano tova da vi bude purvata i poslednata nagrada ili neka sledvashtatavi nagrada da bude proiznesena ot suda za vsichki zluoptrebvi vsvoevoliq i krajbi koito si pozvolixte da napravite !? :P
цитирай
4. анонимен - za koteva
28.05.2008 11:17
Ти, който си писал тези глупости, по-добре вземи работи, а не мързелувай.Свърши се вече онова време, когато взимаше пари без работа и се мислехте за богопомазани. Трябва да се работи, който и да си ти, знай, че назад път няма. Отиди в частна фирма да видиш какво е и как се работи. Като не ти харесва, защо още стоиш, защото пак се скътаваш, както виняги, нали! Това е начина да преживяваш, а човек трябва да има доблест и като си прав, защо си анонимен, и защо при всички проверки от всякакво естество нищо не намериха и нищо не се доказа от горните твърдения.
Ще си останеш само със злобата в душата и малката ти и дребна душица ще се гърчи от яд, че не можеш да навредиш никому, ни най- малко на Кооперацията, нея ще я има и след теб и мен. Твой фен!
цитирай
5. ssi - Пояснение за участниците в дискусията ...
28.05.2008 20:43
... Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) не е номинирал никого за наградите "Човешки ресурси". Наградата си е на списание "Човешки ресурси" и на фондация "Човешките ресурси в България и евроинтеграцията". Материалът е поместен защото:

- списание "Човешки ресурси" е уважавано издание.
- издателите на списанието членуват в Съюза за стопанска инициатива (ССИ).
- има награден представител на ССИ.
цитирай
6. анонимен - анонимен за котева
27.02.2012 15:04
Тази г-жа Емилия Котева УНИЩОЖИ КООП Хр Ников и ЛИЧНО се ОБЛАГОДЕТЪЛСТВА НО ГОСПОД ИМАААА И СИ ЗНАЕ РАБОТАТА . Няма НЕ НАКАЗАНО ЗЛО. Ще дойде ВИДОВ ДЕН И ЗА НЕЯ НЯКОГА . Сега банката ВЗЕМА поточната линия за сухи пасти и ТЯ СЕ ПРАВИ НА СВЕТА ВОДА НЕ НАПИТА РОНИ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ за да я съжаляват хората и за да не Я ЛИНЧУВАТ ТАКАВА НАГЛОСТ ОТ НЕЙНА СТРАНА ТАКЪВ РЪКОВОДИТЕЛ КАТО НЕЯ НЯМА В ЦЕЛИЯ СВЯТ - САМО ДА ПРЕБРОЙ КОЛКО ЧОВЕШКИ СЪДБИ ТЕЖАТ НА НЕЧИСТАТА И СЪВЕСТ ЧИСТА БИЛА казва Ще И ВИДИМ ЧИСТОТО НАКРАЯ ОГРАБИ И ЗАЛОЖИ цялата кооперация която член кооператорите СЪЗДАДОХА Някой стой зад гърба й НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ Скрито покрито в торба не се крие
цитирай
7. анонимен - за кооперация ХРИСТО НИКОВ
01.03.2012 15:55
КАКВА НАГЛОСТ КАКВО БЕЗОЧИЕ ОТ Г-ЖЬ ЕМИЛИЯ КОТЕВА ПРЕДСЕДАТЕЛ на кооп Хр Ников ЛЕЕ СЪЛЗИ СЕГА ЗА ДА Я СЪЖАЛЯВАМЕ И С ЛИЦЕМЕРНОТО И ПОВЕДЕНИЕ МИСВИ ЧЕ ЗАБЛУЖДАВА ВСИЧКИ
ДАВАЙТЕ БУКЕТ С ЦВЕТЯ ДА И ПОДНЕСЕМ ХАЙДЕ КАКВО ЧАКАМЕ
цитирай
8. анонимен - анонимен за котева
14.03.2012 16:43
ДОБРЕ ДОШЛИ НА УЛИЦАТА ГОСПОДА КОЙТО ПОМОГНАХТЕ НА "г-ЖЪ ИНЖИНЕРКЪТЪ"ЕМИЛИя КОТЕВЬ ДА УНИЩОЖИ КООПЕРАЦИЯ ХРИСТО НИКОВ НЕКА И ЗЛЕ СЕГА СЪС ЗАГРАБЕНОТО С НЕЙНОТО ЛЮБИМО ЛЮБОМИРЧЕ ЩЕ ЛИКУВАТ КАК СА ВИ ИЗИГРАЛИ ДА Е ЧЕСТИТО
цитирай
9. анонимен - за Г-ЖА Емилия Котева председател на кооп Хр Ников
15.03.2012 09:42
ЕЕЕ...ДУХАТЕ ЛИ СУПАТА СЕГА ГОСПОДА ЛИЗАЧИ и ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС НА УЛИЦАТА С ОМАЙНИ СЛАДКИ ПРИКАЗКИ УСПЯ ДА ВИ ИЗМАМИ " г-ЖЪ ИНЖИНЕРКЪТА"-Емилия Котева И УНИЩОЖИ КООП"Хр Ников"
ТОВА ЛИ Е ТАКА ОБЕЩАВАНИЯ ОТ НЕЯ ПРОСПЕРИТЕТ
ИДЕ ВИДОВ ДЕН ДОРИ И ДА ТЪРСИТЕ СЕГА г-н Вденов който г-жата на времето ИЗГОНИ КЪСНО Е На кръстопът сте сега гоните "МИХАЛЯ"И ДА СПАСЯВАТЕ КАКВО ТА ТО НИЩО НЕ ОСТАНА КОГАТО ИСКАХМЕ ОБЩО СЪБРАНИЕ КЪДЕ БЯХТЕ - НЕ МУ БИЛО ВРЕМЕТО ГОВОРЕХТЕ ОСТАВЕНА ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА ТЯ УСПЯ ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА СИ
ВЪРВЕЙКИ НАГОРЕ ПО СТЪЛБИЧКАТА НА ТАКА ЖЕЛАНИТЕ ОТ НЯКОЙ /КАТО Борче Тричко/ БЛАЖЕННИ ПОСТЧЕТА ЗА ВЛАСТ НЕ ПОМИСЛИХТЕ ЛИ ЧЕ КАТО ШРЪГНЕТЕ ДА СЛИЗАТЕ НА ДОЛУ ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ПАК СЪЩИТЕ ХОРА НА КЖЙТО СЕ СМЕЕХТЕ И ПОДЛИВАХТЕ ВОДА СЕГА ДОРИ И БЕЗ ТОКЧЕТА НА ОБУВКИТЕ ДА ТИЧАТЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО ДОБРЕ ГИ СТРОШИХТЕ ТИЧАЙКИ ДА ВЗЕМАТЕ ОБЛАГИ ХАЙДЕ СЕГА СПОЛАЙ ВИ
ТОЧКАТА НА КООП Хр Ников Е СЛОЖЕНА ОТ Г-жа Котева НА КОЯТО ВИЕ ГОСПОДА ПОДМАЗВАЧИ ИМАХТЕ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ И ВЯРВАХТЕ ЧЕ ЩЕ ДОВЕДЕ КООПЕРАЦИЯТА ДО ТАКА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВСИЧКИ ПРОСПЕРИТЕТ
от чл кооператор
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssi
Категория: Други
Прочетен: 1564683
Постинги: 141
Коментари: 355
Гласове: 2148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031